Publikuar me datën: Fri, Aug 5th, 2011

Dhjetë kërkesat e Qeverisë së Kosovës për komandantin KFOR-it

Prishtinë Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi i ka paraqitur gjeneralit Erhard Buhler kushtet e kabinetit të tij për të zbutur qëndrimin ndaj marrëveshjes mes KFOR-it dhe Serbisë, transmeton “Zëri” .

Lista e hartuar nga qeveria kosovare përmban 10 pika dhe ato janë: .

1. Heqja e bllokadave të rrugëve

2. Në parim mbajtja e gjendjes aktuale në portat kufitare

3. KFOR-i të jetë përgjegjës për portat

4. Në parim portat të jenë të mbyllura për arsye sigurie dhe të jenë zona të kufizuara ushtarake

5. Ndihma humanitare do të lejohet që të hyjë në Kosovë në makina deri në 3.5 tonë, në pika të caktuara kufitare, pas një vlerësimi nga një organ i caktuar dhe i pavarur ndërkombëtar se ekziston nevoja për ndihma humanitare

6. Mallrat për kishën ortodokse serbe do të lejohen të kalojnë

7. Çdo person dhe makinë të kontrollohet për armatim

8. Çdo person të kontrollohet për ID

9. Treni Beograd-Prishtinë të kontrollohet nga EULEX dhe Policia e Kosovës, si dhe të ndihmohet nga KFOR-i

10. Pikat e paautorizuara kufitare të mbyllen

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close