Publikuar me datën: Fri, Sep 30th, 2011

Dëshmitari X, ka pasardhësin Y

E ndërkohë që edhe zyrtarisht është konstatuar vdekja e dëshmitarit “X”, gjatë procesit gjyqësor pritet të dëshmojë dëshmitari “Y”. Ky dëshmitar sipas Prokurorisë konfirmon të gjitha ngjarjet që lidhen në dëshmitarin “X”. Madje edhe përpjekjen për ta vrarë me kamion në Grykën e Caralevës, si dhe atentatin në oborrin e shtëpisë së tij në Prizren. Sipas aktakuzës dëshmitari “Y” e dinte ekzistencën e ditarëve dhe fshehjen e tyre nga Agim Zogaj.

“Dëshmitari bashkëpunues ‘X’ i kishte thënë atij që t’ua jepte ditarët autoriteteve gjyqësore në rast se atij i ndodh diçka. Këto janë konfirmuar nga dëshmitari ‘Y’”, thuhet në këtë aktakuzë.

Prokuroria pretendon se krimet e supozuara në Kleçkë do t’i dëshmojë edhe me dëshmitë e dëshmitarëve “A”, “D”, “E”, “F”, “G”, “N”, “O”, “P”, “Q”, “R”, “S”, “T”, “U”, “V”, si dhe dëshmitarët që i ka cilësuar si anonim “B”, “C”, “H”, “I”, “L” dhe “M”.

Prokurori konsideron që një sërë dëshmitarësh që janë dëgjuar gjatë hetimeve kanë mbështetur historinë e dëshmitarit bashkëpunues “X”

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close