Publikuar me datën: Tue, Nov 1st, 2011

Dell: Ndërkombëtaret si Millosheviqi

Ambasadori amerikan, Chriss Dell, ka lëshuar akuza të rënda në adresë të ndërkombëtarëve, kryesisht të prezantuar nga UNMIK-u. Duke folur në një konferencë të organizuar nga British Council në bashkëpunim me Institutin e Prishtinës per Studime Politike, PIPS dhe organizata të tjera, ai ka thënë se bashkësia ndërkombëtare ka dëahtuar në Kosovë dhe në disa momente është sjell si Millosheviqi.

Sipas tij, ka qenë pikërisht bashkësia ndërkombëtare ajo që e ka bërë politikën kosovare të papërgjegjshme. “BEja në UNMIK në kuadër të shtyllës së IV nuk ishte e suksesshme. I ka mundësuar politikës kosovare të jetë e papërgjegjshme” ka thënë Dell.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close