Publikuar me datën: Wed, Aug 3rd, 2011

Bogdanovici e njeh shtetin e Kosovës!

E tha me gojën e vet. Mbase do të jep llogari për këtë tek autoritetet në Beograd. Njëri nga kundërshtarët fanatik të shtetit të Kosovës, i ashtuquajturi ministër për Kosovën i Qeverisë së Serbisë, Goran Bogdanovic, e ka thënë me gojën e vet se e njeh shtetin e Kosovës.

Duke bërë thirrje tek serbët e veriut për të vazhduar bllokadën e rrugëve, ai përmendi dicka që asnjë zyrtar serb nuk e ka thënë më parë. Mbase për këtë fjali, ai do të jep llogari tek autoritet shtetërore në Beograd. Por nga fjalia e tij duket se ai e njeh shtetin e Kosovës vetëm në pjesën jugore të Ibrit e tutje.

“Ju lutemi që në numër sa më të madh të mblidheni dhe në mënyrë paqësore të tregojmë dëshirën dhe qëllimin për të mos i lejuar shtrirjen e shtetit të Kosovës në këtë anë”, ka thënë Bogdanivic në barrikadën në Rudare

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close