Publikuar me datën: Fri, Oct 14th, 2011

Blic: Serbia në BE vetëm pa veriun e Kosovës

Beograd, 14 tetor – Regjistri i qartë i kushteve që Bashkimi Evropian i ka vënë Beogradit, siç thotë “Blic” me instruksione të kancelares gjermane Angela Merkel, drejtpërsëdrejti e ka ndërlidhur marrjen e datës për fillimin e negociatave, me dorëzimin e veriut autoriteteve në Prishtinë. Bashkëbisedues të kësaj gazete kanë thënë se kjo gjë është bërë në mënyrë nënçmuese, ndërsa kanë shtuar se Serbia duhet të vlerësojë mirë se çfarë është më mirë ose më keq të bëjë për vete.

Kusht për marrjen e statusit është  përtëritja e dialogut me Kosovën dhe zbatimi i marrëveshjeve të arritura. Edhe pse i vështirë, thotë gazeta, ky kush është i arritshëm, të paktën deri më 9 dhjetor kur Këshilli i Evropës merr vendimin për kandidaturën serbe.  Marrja e datës së fillimit të negociatave është e ndërlidhur me njohjen e ligjeve dhe të gjyqësisë së Kosovës.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close