Publikuar me datën: Thu, Jul 28th, 2011

Albin Kurti thërret për moblizim

Albin Kurti në Kuvendin e Kosovës ka kërkuar organizim dhe mobilzim të të gjithëve përball situatës së krijuar në Veri të Kosovs. “Ne, së bashku me gjithë aktivistët dhe përkrahëit tanë jemi në një gjendje gatishmërie për ta mbrojtur Republikën e Kosovës”, ka thënë Kurti. Sipas tij, është momenti i fundit që të përkrahet Policia e Kosovës. Ai ka shprehur befasinë si ndodhi që të kthehen pas njësitet policore dhe si është e mundur që festimi cdo herë kthehet në mallikim.

“Më 12 qershor 1999 të gjithë po festonim. Por pak ditë më pas, u nda Mitrovica. më 17 Shkurt 2008 festonim për Pavarësinë kurse dy pikat kufitare u dogjën 3 ditë më pas. Sërish, pasi i morrëm dy pikat kufitare filluam festën kurse dy ditë më pas, ato u dogjën” ka thënë Kurti.

Ai ka kërkuar që Presidentja e Kosovës të shpall gjendje të jashtëzakonshme dhe të filloj organizimi dhe aktivizmi i të gjithë qyetarëve, resurseve e institucioneve. Ai ka kërkuar të ndërpriten bisedimet menjëherë me Serbinë

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close