Publikuar me datën: Mon, Mar 7th, 2011

Të gjithë MËSUESËVE ,në të gjitha Trojet Shqiptare -SHQIPERI E BASHKUAR

Të gjithë MËSUESËVE ,në të gjitha Trojet Shqiptare -SHQIPERI E BASHKUAR

*** Veçanërisht MËSUESËVE të KOSOVËS MARTIRE që dhanë PROVIMIN në HISTORINË e Shkollës Shqiptare të mirëvajtjes së mësimit nën thundrën komuniste dhe gjakatare te okupatorit sërbo-karpatian ***.

Të gjithë MËSUESËVE Shqiptar që gjinden të shkapërderdhur nëpër Botë p…ër asye objektive e subjekive iu uroj nga Zemra ditën e 7 MARSIT ,festën e MËSUESIT Shqiptar.

Me këtë rast Uroj nga zemra Mësuesit ,e cila me dashurinë,edukatën ,kulturën dhe sjelljet e një prindi me zemër njeriu e të madh . Në mungesë të prindërve ,me këshillat dhe udhëzimet e pa ndërprera e duke mos u ndjerë kur e lodhur nuk më la që të devijoj nga trungu familjar dhe kombetar .

Të gëzosh meriten dhe i merituar jeni o ju mesues te kombit !!!!!!!!!

Të jam mirënjohës Mësusues për jetë !!!!!!!!

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close